joi, 17 ianuarie 2019


                                                    
       Petrecerea micutului/micutei tale e un moment special, atat pentru noi ca parinti cat si pentru cei mici. Este o zi speciala , in care e nevoie de o atmosfera unica pentru toti membrii familiei, dar mai ales pentru sarbatorit.Prezent la numeroase petreceri ale copilasilor de varste diferite, site-ul cu articole petrecere copii www.bubuparty.ro va ajuta cu anumite sfaturi pentru o petrecere reusita.
  1. Rezervarea locatiei, confirmarea datei si orei petrecerii
Din punctul nostru de vedere, rezervarea locatiei petrecerii trebuie facuta cu cel putin 1 luna inainte. In felul acesta avem sansa sa gasim un loc de joaca care sa se incadreze in bugetul nostru si evident sa fie si potrivit pentru varsta sarbatoritului. Ora petrecerii ar trebui aleasa tot de noi, in functie de programul sarbatoritului / sarbatoritei (in felul acesta ne asiguram ca el va fi bine dispus la propria petrecere). Ne-am confruntat cu situatii in care parintii au ales ora petrecerii exact in timpul in care cel mic dormea in mod normal – deci este usor de imaginat dificultatea cu care cel mic si-a putut savura propria petrecere, cu atat mai mult cu cat nervii celor apropiati au fost intinsi la maxim.
  1. Alegerea din timp a tematicii petrecerii, a articolelor de petrecere preferate
Daca micutul /micuta dumneavoastra este destul de mare sa prefere un anumit personaj , e bine sa-l stabilim din timp. Colegii de la www.bubuparty.ro va pot ajuta in acest sens cu variante de personaje Disney , incluzand toate baloanele si accesoriile adiacente disponibile  https://www.bubuparty.ro/catalog/baloane-659845.
  1. Stabilirea surprizei petrecerii :PINATA cu surprize si animatorul
Copiii din ziua de azi prefera diversitate, surprize si iar surprize…..Am remarcat ca incepand cam de la 3 ani cei mici sunt fascinati de animatori (noi am avut ocazia sa cunoastem multi, dar cei pe care ii recomandam cu drag sunt cei de la Clubul Disney https://clubuldisney.com/servicii/  - sunt majoritatea actori, au costume superbeee si cel mai important ii tine pe copii ocupati si absolut fermecati de jocurile lor .Pinatele umplute cu dulciuri si mai ales jucarii  https://www.bubuparty.ro/catalog/pinata-si-jucarii-pentru-pinata-659828 pot aduce un moment magic petrecerii. Puteti alege din numeroasele noastre variante de pinate cu personaje Disney https://www.bubuparty.ro/catalog?q=pinata
  1. Inainte de ziua mult asteptata; ziua petrecerii
Inainte cu cateva zile de petrecere ar fi indicat sa facem tot posibilul ca micutul sa fie sanatos pentru a nu aparea surprize neplacute (febra sau alte probleme care ar afecta evenimentul). Cunoastem mamici care nu si-au dus copii nici la gradinita inainte de momentul mult asteptat 😊.In ziua petrecerii este esential sa respectati programul de somn si mancare al copilului pentru ca el sa fie in forma maxima pentru  o petrecere de neuitat😊😊😊


BUBUPARTY va doreste PETRECERE FRUMOASA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

2014© BubuParty | All Rights Reserved Web Design by Debbie Navarro