sâmbătă, 12 septembrie 2015

Articole de petrecere cu Minioni - Minions


Minionii sunt creaturi mici, cilindrice, galbene ce au unul sau doi ochi. Sunt impulsivi, nu-si controleaza actiunile si au o inocenta copilareasca. Sunt amuzanti cand interactioneaza unii cu altii sau cu alte personaje, animale sau obiecte.
Minionii au nume specifice americane: Jerry, Kevin, Stuart, Carl ...
Daca ai urmarit filmul Sunt un mic ticalos – Depicable Me, prima si a doua parte sau Minionii – Minions, filmul care prezinta istoria minionilor, sigur ai ajuns sa-i indragesti. Si bineinteles sa-i doresti la petrecerea ta.
Articole de petrecere copii cu Minioni
Pentru petrecerea de copii avem o colectie completa de articole de petrecere cu Minioni: farfurii, servetele, pahare, fata de masa, masti, confetti, suflatori, coifuri si multe baloane cu Minioni.

Farfurii de petrecere cu Minioni

Farfuriile cu Minioni au diamterul de 18 sau 23 cm, sunt din carton plastifiat si similare ca si aspect – 3 minioni simpatici. Farfuriile de 23 cm sunt pentru servirea mesei, iar farfuriile cu Minioni de 18 cm diametru sunt pentru tort.
Farfuriile se vand la set de 8 bucati sigilate.

Farfurii articole de petrecere cu Minioni

Servetele cu Minioni

Servetelele nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea de copii. Daca si copilului tau i-au placut filmele cu Minioni, atunci alege servetele cu Minioni. Vin la set de 20 bucati, au doua straturi si sunt de calitate superioara, imprimate cu culori sigure pentru copii.

Servetele de petrecere cu Minioni

Pahare cu Minioni

La petrecerea copilului tau, paharele au un rol important. Alege pahare cu Minioni, din carton plastifiat, usoare si rezistente. In plus imprimate de personaje amuzante: Minioni.
Fata de masa cu Minioni
Fata de masa pentru petrecere copii este realizata din plastic, are dimensiunea de 120 x 180 cm, pentru o masa de 8 copii si este imprimata, desigur, cu multi ... minioni.

Pahare de petrecere cu Minioni

Baloane cu Minioni

Nici o petrecere de copii nu este completa fara baloane. Baloanele pot fi din latex sau din folie, pot fi umflate cu aer sau cu heliu. Pentru baloane cu heliu poti apela la colaboratorii nostri, baloane-heliu.blogspot.ro.
Baloanele din latex pot fi umflate cu aer si vor sta pe jos sau pot fi umflate cu heliu si se vor ridica pe tavan. Baloanele din folie se umfla de obicei cu heliu pentru a avea un impact maxim. Insa daca ai un buget limitat, baloanele din folie se pot umfla si cu aer. Cu siguranta ca toti copii se vor juca cu personajele lor preferate.
Avem baloane cu Minioni de toate dimensiunile si formele. Le poti vedea mai jos.

Baloane Minioni - latex

Baloane Minioni - folie 45 cm

Baloane Minioni - folie 110 cm inaltime

Decoruri cu Minioni

Ai ales farfurii, pahare, servetele, baloane. Dar camera sau locul de petrecere nu-l decorezi? Ce ai zice de confetti si serpentine decorative? Nu uita nici de masti si suflatori.

Spirale decorative

Confetti Minioni

Daca si copilului tau ii plac filmele cu Minioni, atunci petrecerea pe care i-o organizezi de ziua lui trebuie sa fie cu tema Minioni. Poti alege articole de petrecere cu Minioni de pe siteul nostru; pentru baloane cu heliu poti contacta colaboratorii nostri, baloane-heliu.blogspot.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

2014© BubuParty | All Rights Reserved Web Design by Debbie Navarro