vineri, 6 martie 2015

O petrecere de copii cu tema CARS


Copilul tau isi doreste articole de petrecere Cars? Te intrebi de ce ii plac atat de mult personajele din film?
Iata mai jos cateva lucruri interesante despre filmul Cars 2.

 

Lucruri interesante despre film


Fulger McQueen revine pe scena pentru a face din lume o pista de circuit. Dar vor avea si ei nevoie de un pasaport, deoarece se vor trezi in mijlocul unei intrigi, care ii va purta in cele patru colturi ale lumii, de la Paris pana in Japonia, trecand prin Italia, Germania si Marea Britanie.

CARS 2, dupa cum arata si numele, este o continuarea a filmului de animatie CARS, lansat in anul 2006, care a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun lung metraj de animatie. John Lasseter, care a regizat si primul film, este si aici insotit de un co-realizator, Brad Lewis si urmeaza scenariul scris de Ben Queen si produs de Denise Ream. Si pentru prima data, scenaristul si realizatorul isi imprumuta vocea unui personaj pe care l-a inspirit in mod direct: John Lassterie!

Daca primul film a fost axat pe Statele Unite, iar masinile americane au fost in centrul atentiei, de data aceasta, nationalitatea masinilor este foarte diversa, de la englezeasca la italiana, trecand prin franceza, japoneza, germane, braziliana…
Personajul Finn McMissile este un Aston Martin DB5 stilizat, masina de referinta condusa  de James Bond.
Ca de obicei, lung metrajul este proiectata in cinematografe precedat de un scurt metraj inedit al companiei Pixer si anume: vacanta in Hawaii.

CARS 2 a fost lansat in anul 2011 (anul celei de-a douazeci si cincea aniversari a companiei Pixar), dureaza o ora si 52 de minute si marcheaza primii pasi ai cantaretului Benabar, ca interpret al unei melodii pentru un film American, cu compozitia sa “ Inima mea face vroum!”
In film ii veti auzi pe Thomas  Kretschmann, Owen Wilson, Emily  Mortimer, Michael  Keaton, Michael Caine, Jenifer Lewis, John Ratzenberger, Cheech Marin, Joe Mantegna, Tony Shalhoub, Jason Isaacs, Bonnie Hunt, iar daca il veti viziona dublat in romana ii veti auzi pe: Florian Ghimpu, Valentin Uritescu, George Mihaita, Paula Seling, Marcel Iures, Cosmin Selesi, Damian Victor Oancea, Radu Naum, Razvan Georgescu, Claudiu Bleont, Ghorghe Ifrim.
Este adevarat ca este filmul cu cele mai mici incasari in America de Nord, dar avand in vedere ca a fost un box office succes (pentru ca in prima saptamana de la lansare in S.U.A. si Canada s-a aflat pe  primul loc, cu  66,135,507 $) merita vazut.

 

Actiunea filmului


Fulger McQueen, interpretat de Qwen Wilson si dublat in romana de Florian Ghimpu, dupa ce a fost de patru ori campion al Cupei Piston se intalneste si se reuneste in Radiator Spring cu Bucsa si Sally Carrera (iubita). In acest timp, Miles Axlerod sau Miles Ambreiaj, pentru a promova biocarburantii Allinol va organiza o serie de curse care se va numi „World Grand Prix”.
La interventiile lui Bucsa si ale lui Sally, dar si pentru ca este provocat de masina italiana Francesco Bernoulli, McQueen va accepta sa participe la Grand Prix.
Intriga peliculei apare in momentul in care grupul de autoturisme „lamai”, care detine cele mai mari rezerve neexploatate de petrol din lume si este condus de profesorul Zundapp incearca sa comploteze si sa distruga toate masinile participante la curse, pentru a demonstra publicului ca acest combustibil nu este sigur si prin urmare, sa foloseasca in continurea petrolul. Planurile acestora sunt insa deturnate de spionii britanici Finn Mcmissile (Finn Racheta) si Holley Shiftwell (Holley Viteza), cu ajutorul lui Bucsa (care este confundat cu un spion).

La Tokyo, Bucsa este certat de McQueen pentru ca i-a dat un sfat prost care l-a facut sa piarda cursa. Acesta este momentul in care Bucsa se hotaraste sa se intoarca in Radiator Springs, dar ajunge in Italia, unde descopera care sunt planurile profesorului Zundapp. Din cauza ca McQueen foloseste in continuare combustibil Allinol, criminalii decid sa-l omoare. La descoperirea acestor planuri Bucsa isi va pierde deghizarea si va ajunge sa fie capturat impreuna cu Finn si Holley.
Dupa ce isi revede greselilein timpul unui vis, Bucsa se trezeste in Big Bentley, de unde reuseste sa scape pentru a-si avertiza prietenii ca in boxele lui McQueen se afla o bomba, dar ajunge sa afle ca bomba este chiar in el, bomba care poate fi dezactivata doar de cele care a montat-o, mai exact de catre Miles Ambreiaj. Acesta din urma este constrans sa o dezactiveze si este arestat impreuna cu Zundapp si celelalte masini.

Bucsa se intoarce acasa alaturi de prietenii sai, dar nu innainte de a fi innobilat de catre Regina (un Rolls Royce).

 

Concluzie

Dupa ani buni de la lansare, personajele din filmele Cars sunt inca iubite de copii. Desi tema poate parea un pic invechita, multi copii aleg inca articole de petrecere Cars.

Articole de petrecere Cars - banner usa, sepcute Cars neon, decoratie, pinata Cars

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

2014© BubuParty | All Rights Reserved Web Design by Debbie Navarro